www.operamallorca.org > Temporada 2015 > Recital Dolora Zajick

Dolora Zajick

Llegenda de l'òpera del segle XX, Dolora Zajick és considerada una de les millors mezzos verdianes del panorama internacional. L'any 1999 va estrenar al Teatre Principal el seu paper de Dalila (Samson et Dalilda, C. Saint-Saëns) que després ha cantat arreu del món. Aturada a Palma en una agenda plena d'activitats en els millors teatres. En aquest 2015 ha estat a l'òpera de San Francisco, Deutsche Oper de Berlín, National Opera de Washington i al mes d'abril al Metropolitan de Nova York en el paper d'Ulrica (Un ballo in maschera).

Estarà acompanyada al piano per Mark Hastings, que tantes vegades ha acompanyat a Montserrat Caballé o Thomas Hampson, a més d'haver fet feina amb Daniel Barenboim i Claudio Abbado.

El recital serà el 16 de maig a les 19.00h. Descompte per als socis d'AOTP al corrent de pagament. Preus entre 25 i 8 euros.

     Dolora Zajick      Mark Hastings


Trobada dels Amics de l'Òpera amb Dolora Zajick

 Aquest concert es complementarà amb una "Trobada amb Dolora Zajick" organitzat per Amics de l'Òpera a la Sala gran del Teatre Principal. Comptarem amb la presència de la mezzo i amb ella repassarem la seva trajectòria professional amb la projecció d'alguns dels moments més importants de la seva carrera. Aquest acte, gratuït, es celebrarà el 14 de maig a les 18.00h.

Programa
Primera part

Divinités du Styx (Alceste) - C. W. GLUCK
Cançons:
    Von ewiger Liebe - J. BRAHMS
    Verborgenheit - H. WOLF
    Verschwiegene Liebe - H. WOLF

Sili potaniye (Khovanchina ) - M. MUSSORGSKI
Da tchas nastal (La doncella de Orleans ) - P. I. TXAIKOVSKI
Voi lo sapete (Cavalleria Rusticana ) - P. MASCAGNI

Segona part
Cançons - C. IVES
    Circus Band
     Two little flowers
     Memories
     In the morning when I rise

Mon coeur s'ouvre à ta voix (Samson et Dalila ) - C. SAINT-SAËNS
La luce langue (Macbeth) - G. VERDI
Nel giardin del bello (Don Carlo) - G. VERDI