Projecció DVD

The Turn of the Screw

Segona projecció del cicle d'òperes en DVD 2014-2015 en "Es Fortí". En aquesta ocasió veurem l'òpera The Turn of the Screw (Un altre pas de rosca/Una vuelta de tuerca) de Benjamin Britten, autor del qual vàrem celebrar el centenari del seu naixement l'any passat.

Aquesta òpera es va estrenar l'any 1954 i està basada en la novel·la homònima de Henry James. La història té lloc a Anglaterra, a finals del segle XIX. Un home encomana l'educació dels seus dos joves nebots, Miles i Flora, a una institutriu. Tots ells viuen sols amb la seva governanta. La nova institutriu comença aviat a veure aparicions i a notar un comportament estrany per part dels infants. Tot plegat forma una peça d'intriga i por.

Veurem una versió del Festival de Glyndebourne de 1990 amb Helen Field (Governess), Menai Davies (Mrs Grose), Richard Greager (Prologue/Quint), Phyllis Cannan (Miss Jessel), Machiko Obata (Flora), Samuel Linay (Miles).

Serà a la sala d'actes (Sala Herrera) del Club Militar "Es Fortí" al carrer Miquel dels Sants Oliver, a Palma el dimarts 11 de novembre a les 18.30 h .

La durada aproximada és d'una hora i quaranta-cinc minuts.

Entrada lliure i gratuïta.

 

Com arribar

www.operamallorca.org  | Tots els drets reservats  |  © 2014 AOTP